El Congrés de Govern Digital tanca l’edició 2019 amb èxit de participació

Congrés de Govern DigitalMirades de complicitat; abraçades i rialles de retrobament; espais plens a vessar; intercanvis de telèfons i correus; solucions compartides per a problemes comuns; idees per a nous projectes, algunes revolucionàries i algunes fins i tot un pèl esbojarrades però transformadores.

Més de 1400 assistents provinents de tot el sector públic català i de les empreses líders en el sector de la transformació digital a Catalunya; plegats connectant experiències revolucionàries per construir una administració més oberta i digital.

Aprofitem per recordar-vos algunes informacions que creiem que poden ser del vostre interés i que estarán disponibles en els propers dies:

Esperem torna-vos a trobar en la propera edició del Congrés de #GovernDigital i connectar junts de nou experiències revolucionàries!

0 Comentaris

  Deixa un comentari

  XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Connectem

  La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
  CA ES EN