Conclusions del 17è Congrés d’Arxivística i Gestió Documental

L’Associació d’Arxivers i Gestors de Documents de Catalunya ha publicat les conclusions extretes de les ponències i comunicacions presentades a Sant Feliu de Guíxols en el marc de la celebració de la 17ena edició del Congrés d’Arxivística i Gestió Documental de Catalunya.

Des de l’AOC volem agrair l’oportunitat que ens va oferir l’Associació d’Arxivers i Gestors de Documents de Catalunya de presentar, de la mà de Ferran Farriol, les “Solucions AOC per a fomentar la publicitat activa i el dret d’accés: Estat actual i reptes“.

0 Comentaris

  Deixa un comentari

  XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Connectem

  La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
  CA ES EN