Certificació de la integració a la plataforma SIR

A partir de dilluns dia 23 Gener, i durant tota la setmana, l’equip de certificació de la Subdirecció General d’Impuls de l’Administració Digital i Serveis al Ciutadà, juntament amb l’equip de desenvolupament del Consorci AOC, faran les proves i certificació de la solució desenvolupada pel Consorci AOC, per a la integració de l’eACAT amb el servei SIR (Sistema d’Intercanvi de Registres) del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública.

Aquesta infraestructura permet l’intercanvi d’assentaments electrònics de registre entre les AAPP, amb independència de l’aplicació de registre utilitzada, sempre i quan estigui certificada en la norma SICRES 3.0.

Comentaris

 • LLUÏSA BOSCH ha dit:

  Avui he rebut notificacions del Ministeri d’Hisenda, descarregant-les de la seva web. Des de la seva web, consta un núm. de certificat però no hi consta cap registre d’entrada nostra.
  A partir d’ara les notificaciones d’Hisenda, entraran per EACAT?

  • Pep Morillas ha dit:

   Bon dia Lluïsa.
   La gestió i regulació de les notificacions d’Hisenda, les ha fet el ministeri sense tenir en compte altres possiblitats, com ara l’EACAT. Esperem que quan tinguem la integració d’EACAT a SIR (aquest trimestre), les puguin enviar mitjançant aquest canal.

 • Lluís-Esteve Casellas ha dit:

  Bona tarda, alguna novetat sobre quan podria estar disponible? Anem d’e-bòlit…
  Gràcies.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *