Informe de l’activitat de l’AOC (novembre de 2017): e-NOTUM assoleix el seu màxim

Aquest mes de novembre el servei de notificacions electròniques del Consorci AOC ha obtingut un nou rècord, en concret 126.812 notificacions; si comparem aquesta xifra amb el mateix mes de l’any anterior, l’increment ha estat del 163%. L’abanderada ha estat com sempre la Generalitat de Catalunya (amb un 27% del total) seguida de l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona (19%) i l’Ajuntament de Barcelona (10%). La resta d’ens locals han acumulat un 33% del total de notificacions.

Per la seva banda, l’EACAT també ha estat per sobre del novembre de 2016. Entre els deu primers actors trobem set departaments de la Generalitat (al capdavant, el Departament de la Vicepresidència i d’Economia Hisenda que ha dut a terme més de 3 mil tramitacions), l’Agència Catalana de l’Aigua,  el Síndic de Greuges i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

Finalment, Via Oberta ha sumat quasi 4 milions d’intercanvis. Tenint en compte aquest resultat, l’acumulat de l’any 2017 supera ja els 23,6 milions de consultes. El servei més consultat continua sent el de Renda (pràcticament el 40% del total) i la finalitat de la majoria de les consultes ha estat per a la concessió d’ajuts, subvencions i beques (60%).

Mitjançant l’enllaç següent, podeu accedir a l’informe complet de les dades d’activitat dels serveis. Novembre 2017.