Nou espai dedicat a la integració dels serveis del Consorci AOC

Nou espai dedicat a la integració dels serveis del Consorci AOC.

Obrim aquest nou canal de comunicació per tal d’informar-vos dels canvis, millores i evolutius que puguin afectar a les administracions integrades amb els serveis del Consorci AOC que permeten integració.

L’espai el gestiona Sergi Niñà, responsable de Suport a la integració i Qualitat de programari al Consorci AOC.

4 Comentaris

 1. Això arriba una mica tard… potser hagués estat bé quan arrencava l’administració electrònica per allà el 2007-2009. Actualment trobo els vostres serveis completament fora de lloc, principalment per aquells que ja estan en funcionament per part de l’administració de l’estat. En conclusió: arribeu tard, fora de lloc i possiblement empesos per alguna campanya política que vol crear més imatge que solucions.

  Amb nosaltres no hi conteu.

  1. Blog d'Administració Oberta

   Ens agradaria que concretés una mica a què es refereix quan diu que ‘això arriba una mica tard’. Es refereix a l’espai dedicat a la integració dels serveis? Als blocs d’administració-e que gestionem? Als propis serveis del Consorci AOC en general?

   Si, com interpretem per la resta del seu comentari, es refereix als serveis, voldríem informar-lo que des del Consorci AOC venim oferint serveis al conjunt de les administracions catalanes, en el format actual com a Consorci AOC, des de 2005. L’animem si hi està interessat a accedir a les memòries d’activitats de l’AOC a https://www.aoc.cat/Inici/CONSORCI-AOC/Memories-i-informes-corporatius).

   És possible que vostè ens hagi conegut recentment però si es fixa en les dades de les memòries d’activitats citades o en els informes d’activitat que mensualment publiquem en aquest Bloc, se’n adonarà per exemple que eTRAM, el nostre mòdul de gestió municipal de sol•licituds i tràmits per Internet actualment –dades de finals d’abril de 2015- té com a usuaris a 806 ajuntaments o 37 consells comarcals; o bé el servei de tramitació entre administracions amb gairebé 2.200 ens públics usuaris que durant aquest any 2015 ha realitzat més de 166.000 tramitacions electròniques; per citar només 2 exemples. Crec que amb això es pot veure que aquesta iniciativa no es tracta ni de cap campanya política ni de la voluntat de crear una suposada imatge. Des del Consorci AOC oferim des de fa anys serveis d’administració electrònica al conjunt del sector públic català amb l’objectiu que aquest es digitalitzi per tal de poder millorar els serveis que ofereix a la ciutadania.

   Respecte al comentari final que ’amb nosaltres no hi compteu’, tan sols voldríem deixar clar que –evidentment- utilitzar els nostres serveis és només una opció que cada ens públic decideix lliurement. Malauradament al no poder-lo identificar, ja que no ha signat el seu comentari, no ens queda clar qui és el ‘nosaltres’ al que es refereix. Si ens ho pogués aclarir, estaríem molt agraïts.

 2. Bon dia,
  Bona iniciativa el fet de poder disposar d’un lloc que centralitzi els serveis que oferiu – actualitzacions o noves funcionalitats – i que son integrables amb aplicacions de tercers. En el nostre cas gran part del programari està desenvolupat internament i reconeixem el deute – tema a millorar per part nostre – d’integració.
  Si em permeteu una proposta aquesta seria fer una entrada al blog que resumís el ventall de serveis/ opcions d’integració disponibles. I d’altra banda disposar d’una bústia de correu on fer consultes més concretes i personalitzades.
  Vinga bona feina!

  1. Estem treballant en la creació d’un espai dins del portal de Suport dels serveis del Consorci AOC específic per a integradors dels nostres serveis. Aquest portal, recollirà els manuals i dubtes freqüents d’integració dels diferents serveis del Consorci AOC, allà es podrà veure tots els serveis que disposen d’integració. Quan estigui publicat, farem alguna entrada al blog per comunicar-ho. Des d’allà mateix podreu fer consultes, notificar-nos dubtes d’integració, demanar-nos jocs de proves i es podrà consultar l’estat de les vostres consultes (si ens ho estem mirant, si ho hem preguntat a algú, …). Esperem que amb tot això puguem seguir millorant en el nostre suport als integradors.

   Gràcies per el vostre comentari i per dedicar-nos una estona del vostre temps. Qualsevol altre observació i comentari de millora serà benvingut.

Icona d'un globus terraqüi