Rècord d’adhesions i factures al servei e.FACT

indicadors_gener15Aquest mes de gener hi ha hagut una espectacular pujada de les adhesions al servei e.FACT, en concret 516, conseqüència directa de l’entrada en vigor el 15 de gener de 2015 de l’obligació per a les empreses de trametre electrònicament les factures a les administracions. Pel que fa a les factures gestionades, també s’han superat tots els rècords, amb més de 23 mil. Com és habitual, l’ens més actiu és l’Institut Català de la Salut.

Pel que fa a l’e-NOTUM, també ha estat el millor gener de la seva història, amb quasi 22 mil notificacions dutes a terme. Els ens més actius, Generalitat i Ajuntament de Barcelona. El servei Via Oberta ha sumat el 1,3 milions d’intercanvis, dels quals el 48% han estat de consultes per a la concessió d’ajuts, subvencions i beques.

Tan sols ha començat l’any però també hi ha hagut bons resultats a l’e-TRAM amb més de 2.600 tramitacions. Igualment destaca la tramitació interadministrativa, 38 mil tramitacions, de les quals el 31% correspon a la comunicació de crema als agents rurals.

Aquest mes tots els serveis del Consorci AOC tenen un nivell òptim de disponibilitat, al voltant del 99%.

Mitjançant l’enllaç següent, podeu accedir a l’informe complet de les dades d’activitat dels servei. Gener 2015.