L’Ajuntament de Gurb i de Tavèrnoles milloren el servei al ciutadà mitjançant e-SET

e-SET

Foto: presentació projecte e-SET dels ajuntaments de Gurb i Tavèrnoles

Des d’aquest mes de gener de 2015, l’Ajuntament de Gurb i l’Ajuntament de Tavèrnoles funcionaran en totes les seves àrees amb el sistema e-SET: un model de treball completament innovador que conjuntament amb els serveis electrònics prestats pel Consorci AOC permet optimitzar esforços, incrementar la relació electrònica de l’administració amb el ciutadà, millorar-ne el servei i alhora gestionar tota la documentació de l’ajuntament de forma digital des de qualsevol punt del món.

L’e-SET està basat principalment en la digitalització interna dels ajuntaments i la potenciació de les eines servides pel Consorci AOC, mitjançant la transformació del funcionament diari dels ajuntaments amb la implantació d’un mètode de treball estandardarditzat i procedimentat de forma compartida per tota l’organització.

A continuació podeu veure el vídeo de la presentació del servei e-SET dels ajuntaments de Gurb i de Tavèrnoles:

Avui en dia, el projecte e-SET ja suma 12 ens funcionant de ple i 14 en procés d’implantació.

Ara s’enceta el camí per part del Consorci AOC i de la Diputació de Barcelona d’oferir el desplegament d’aquest servei a tots els municipis de Catalunya. Catalunya té 947 municipis, d’aquests, el 78%, és a dir 739, tenen una població de menys de 5.000 habitants, i recursos molts limitats. L’e-SET és una aposta de futur per aquestes administracions locals, perquè permet que compartint el mateix sistema de treball i les mateixes eines, es creï una xarxa que els enforteixi.