L’e-TAULER del Consorci AOC, a la seu electrònica de la Generalitat

eTAULER_petita

La nova seu electrònica del Govern, que entrarà en funcionament a finals d’aquesta setmana, aplega tot el conjunt de serveis, punts d’atenció i de tramitació electrònica i portals ja existents, com ara l’Oficina Virtual de Tràmits (OVT), el Canal Empresa o la Plataforma de Serveis de Contractació Pública.

Com a instruments de suport de la seu trobem el tauler electrònic, que utilitza el servei e-TAULER del Consorci AOC i el Registre General Electrònic de l’Administració de la Generalitat.

L’adreça de la seu electrònica és https://seu.gencat.cat i està disponible en els tres idiomes oficials a Catalunya (català, castellà i occità-aranès) així com també en anglès.

Accessibilitat dels serveis
A la nova seu electrònica, qualsevol nou servei d’informació i atenció a la ciutadania serà accessible des de dispositius mòbils. A més, les noves pàgines web o portals incorporaran un disseny web adaptable, que faciliti la seva visualització. Segons dades del Govern de la Generalitat, les seves aplicacions mòbils compten amb 100.000 usuaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *