L’Ajuntament de Bilbao pagarà en 30 dies i amb factura electrònica

Per tal de donar resposta a la Llei de Contractes del Sector Públic que, entre d’altres aspectes, obliga a pagar les factures en el termini de 30 dies, l’Ajuntament de Bilbao ha decidit que totes les factures emeses al seu nom siguin en format electrònic. El consistori vasc és conscient de que l’ús de la factura electrònica no està molt implantada a les empreses i professionals amb els què tracta i per facilitar l’emisió de les factures ha posat en funcionament el Portal de la Factura Electrónica del Ayuntamiento de Bilbao.

Per a resoldre dubtes, l’ajuntament de Bilbao posa a disposició dels contractictes que ho necessitin un punt d’ajuda presencial per al registre de factures electròniques a través del Departament de Comptabilitat del consistori (Edificio Aznar, Plaza Venezuela, 2-2ª Planta) i una adreça electrònica contabilidad@ayto.bilbao.net.

Tota la informació a: http://www.bilbao.net/cs/Satellite?c=Page&cid=1279123739676&language=es&pageid=1279123739676&pagename=Bilbaonet%2FPage%2FBIO_contenidoFinal