El Consorci AOC celebra una jornada de treball amb una delegació del govern noruec

Divendres 25 de gener es va celebrar a la seu de la Oficina del Parlament Europeu una trobada entre representants del Consorci AOC i del govern noruec.

La delegació, composada per una setzena de representants del govern amb diferents perfils i càrrecs (directius i assessors que treballen a diferents departaments de l’Administració noruega com el cadastre, hisenda, educació, Parlament, salut i serveis socials, governació, recerca, etc.) es va interessar en l’experiència, serveis i projectes del Consorci AOC i CATCert en l’àmbit de l’Administració electrònica.

Durant la seva estada a Catalunya, també van visitar el Departament de Governació i Administracions Públiques i van ser rebuts per la secretària de Funció Pública i Modernització de l’Administració, Mª Teresa Aragonès.

La trobada s’emmarca dins d’una gira d’una setmana que va realitzar l’IT-Forum del govern noruec i que també els va portar al Ministeri d’Administracions Públiques i a l’Ajuntament de Barcelona.

La delegació del govern noruec acompanyats per Mª Teresa Aragonés, secretària general de Funció Pública i Modernització de l’Administració del Departament de Governació i presidenta de la Comissió executiva del Consorci AOC i Consol Cervera, directora de l’Oficina per al Desenvolupament de l’Administració Electrònica