Sistemes d’identificació digital

A continuació us expliquem com funcionen els diferents sistemes d’identificació acceptats per l’aplicació. Seleccioneu el que vulgueu fer servir:

idCAT Mòbil

L'idCAT Mòbil és el sistema d'identificació i signatura electrònica a través de dispositius mòbils que el Consorci AOC, en col·laboració amb l'Administració de la Generalitat de Catalunya, ofereix a la ciutadania i que es pot utilitzar per a fer tràmits amb les administracions i ens que integren el sector públic de Catalunya.

idCAT-SMS_login

Mobile Connect

És la forma més simple i segura d'autenticar-se als llocs web, sense necessitat de recordar logins i passwords. Usar-lo és molt senzill: cliques a la icona de "Mobile Connect", (com es fa per exemple amb "Login with Facebook") i després consultes el teu mòbil, perquè des d'ell donaràs el teu permís per seguir endavant. Es completament gratuït i segur. Aquest servei s'ofereix en fase de pilotatge amb algunes limitacions que podeu consultar en aquest apartat.

Contingut Relacionat:
Com em dono d’alta a Mobile Connect?

Certificats digitals

Es poden fer servir la gran majoria dels certificats digitals com, per exemple, l'idCAT Certificat, el DNI-e, els certificats de l'FNMT, etc.

Mobile ID

Es tracta d’una solució de l’Ajuntament de Barcelona que permet a la ciutadania identificar-se remotament de manera segura a través d’una identitat digital que es troba al seu telèfon mòbil. Qualsevol usuari que disposi d’un smartphone connectat a internet podrà sol·licitar i utilitzar la seva identitat digital a través d’una aplicació disponible per a iPhone i Android.

Cl@ve

Cl@ve és un sistema orientat a unificar i simplificar l'accés electrònic dels ciutadans als serveis públics. El principal objectiu és que el ciutadà pugui identificar-se a l'Administració mitjançant claus concertades (usuari i contrasenya), sense haver-hi de recordar claus diferents per accedir als diversos serveis.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 27% l'ha trobat útil (1219 vots)
Millora aquest contingut

1 Comentaris

1. Hola Ruben,

Per revisar el cas si us plau obre una petició de suport a través de l’enllaç que trobaràs en el marge superior dret de la pàgina.