Suport > S'accedeix a la notificació amb...

S’accedeix a la notificació amb un certificat però no apareix per acceptar-la. Quin és el motiu?

Si el certificat amb el que s’accedeix és d’empresa i s’accedeix amb navegador Firefox, el motiu pel que no apareix el certificat amb el que s’ha accedit a la notificació, és que aquest no està instal·lat al magatzem de Windows.

Per a solucionar el problema s’hauria de fer una còpia de seguretat del certificat des del navegador Firefox i instal·lar aquesta en el magatzem de certificats de Windows.

Per a realitzar aquesta acció cal seguir els passos següents:

• Accedir al navegador Firefox
  • Clicar al menú Eines – Opcions – Avançat – Pestanya Xifratge.
  • Clicar el botó “Visualitza els certificats
  • Seleccionar el certificat que es vol fer servir per a acceptar la notificació
  • Clicar el botó “Fes-ne còpia de seguretat” que apareix a la part inferior de la finestra
  • Seleccionar la ubicació per al fitxer que es crearà amb el certificat i nombrar-lo (p.e: certificat.p12)
  • Posar una contrasenya d’accés al fitxer
  • Un cop exportat s’ha d’importar al magatzem de windows: Obrir el fitxer p12 que s’ha creat al pas anterior fent doble click a sobre
  • Seguir les pantalles de l’assistent i indicar la contrasenya d’accés al fitxer que s’ha definit als passos anteriors quan l’assistent la requereix.
  • Verificar que a la pantalla de “Magatzem de certificats” hi ha marcada l’opció “seleccionar automàticament el magatzem de certificats en base al tipus”
  • Un cop finalitzada la importació, ja hauria d’aparèixer el certificat (el mateix que s’ha seleccionat per a accedir a la notificació) en el moment d’acceptar la notificació.
Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 0% l'ha trobat útil (9 vots)
Millora aquest contingut

2 Comentaris

1. Hola Juan,

Per tal de revisar la teva incidència si us plau obre una petició de suport a través de l’opció “Obre una petició” que trobaràs en el marge superior dret de la pàgina.

Atentament,

Suport AOC.