Suport > Requisits tècnics per l'accés i...

Requisits tècnics per l’accés i ús d’EACAT i les seves aplicacions

Per navegar i fer ús dels serveis pel portal de l’Extranet de les Administracions Catalanes (EACAT) i les seves aplicacions, de manera òptima, recomanem disposar com a mínim dels requisits tècnics de sota:
• Navegador Microsoft Internet Explorer (9.0) o Mozilla Firefox.
Adobe Acrobat Reader DC pels PDFs intel·ligents.
Programari Safesign versió 3.0.76 per l’ús de la T-CAT.
• Recomanem sempre instal·lar la darrera versió de JAVA.

Per la descàrrega de les aplicacions caldrà que disposeu de permisos d’administrador de l’ordinador corresponent.

NoNo
El 0% l'ha trobat útil (3 vots)

0 Comentaris

Fet amb tecnologia digital de DeMomentSomTres