INICI – Requisits tècnics d’accés i ús d’EACAT i les seves aplicacions

Per navegar i fer ús dels serveis pel portal de l’Extranet de les Administracions Catalanes (EACAT) i les seves aplicacions, de manera òptima, recomanem disposar com a mínim dels requisits tècnics de sota:
• Navegador Microsoft Internet Explorer (9.0) o Mozilla Firefox.
Adobe Acrobat Reader DC pels PDFs intel·ligents.
Programari Safesign versió 3.0.76 per l’ús de la T-CAT.
• Recomanem sempre instal·lar la darrera versió de JAVA.

Per la descàrrega de les aplicacions caldrà que disposeu de permisos d’administrador de l’ordinador corresponent.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 11% l'ha trobat útil (18 vots)