Quins són els estats en que es pot trobar un anunci electrònic?

L’e-TAULER és una eina de publicació certificada amb automatismes associats a la gestió d’anuncis, segons l’estat en què es trobin i el perfil d’usuari de què es disposi. Aquests són els estats i accions existents a l’e-TAULER:

  • Esborrany: és l’estat de l’anunci en procés de creació per part d’un usuari amb el perfil d’Editor abans d’enviar-los a validar.
  • Per a vistiplau: en aquest estat l’anunci roman a l’espera de ser validat i enviat a publicar per part d’un usuari amb el perfil de Publicador
  • Programat: l’anunci ha estat validat, enviat a publicar i roman a l’espera de la seva publicació, segons la data d’inici d’exposició que hagi estat programada
  • Publicat: l’anunci es troba exposats al portal ciutadà durant el seu període d’exposició programat, fins a la seva retirada automàtica o manual.
  • Retirat: és l’estat en què es troben els anuncis, o bé perquè ha finalitzat la vigència de la seva exposició pública programada des de la zona de gestió, o bé perquè ha estat retirat per un usuari que disposa del rol Retirar. En produir-se la retirada, l’anunci passa a l’estat Retirat es genera la diligència que n’acredita la publicació. Els anuncis retirats són emmagatzemats a la safata Retirats juntament amb la seva diligència. No obstant això, és molt aconsellable que els ens en facin una còpia de seguretat a fi de custodiar-los de manera segura.

 

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
No hi ha valoracions d'aquesta FAQ
Close Bitnami banner
Bitnami