Funcions que permet l’e-NOTUM al ciutadà i als treballadors públics

L’e-Notum permet al ciutadà consultar i acceptar o rebutjar notificacions electròniques a través de dues modalitats diferents:

  • Mitjançant pantalles “marca blanca” dissenyades pel Consorci AOC i personalitzables amb la imatge corporativa de l’ens, amb un logo (mides màximes 50×200 píxels) i opcionalment un full d’estils (.css). Aquesta modalitat no requereix cap desenvolupament tècnic per part de l’ens i, per tant, es pot posar en servei ràpidament. Podeu consultar:
  • Mitjançant serveis web, la qual cosa permet a l’ens dissenyar a mida les pantalles del ciutadà. Aquesta modalitat requereix recursos tècnics per part de l’ens per a desenvolupar serveis web. Podeu consultar-ho a l’apartat “Integració

 

L’e-Notum permet als treballadors públics crear notificacions electròniques i gestionar-les a través de dues modalitats diferents:

  • Mitjançant l’EACAT. Aquesta modalitat no requereix cap desenvolupament tècnic per part de l’ens i, per tant, es pot posar en servei ràpidament. Podeu consultar:
  • Mitjançant serveis web, la qual cosa permet a l’ens dissenyar a mida les pantalles per dur a terme les notificacions electròniques per part dels treballadors públics. Aquesta modalitat requereix recursos tècnics per part de l’ens per a desenvolupar serveis web.
Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 100% l'ha trobat útil (1 vots)
Millora aquest contingut

0 Comentaris

CA ES EN