Funcions que permet l’e-NOTUM al ciutadà i als treballadors públics

L’e-Notum permet al ciutadà consultar i acceptar o rebutjar notificacions electròniques a través de dues modalitats diferents:

  • Mitjançant pantalles “marca blanca” dissenyades pel Consorci AOC i personalitzables amb la imatge corporativa de l’ens, amb un logo (mides màximes 50×200 píxels) i opcionalment un full d’estils (.css). Aquesta modalitat no requereix cap desenvolupament tècnic per part de l’ens i, per tant, es pot posar en servei ràpidament.
  • Mitjançant serveis web, la qual cosa permet a l’ens dissenyar a mida les pantalles del ciutadà. Aquesta modalitat requereix recursos tècnics per part de l’ens per a desenvolupar serveis web. Pots consultar-ho a l’apartat “Integració

L’e-Notum permet als treballadors públics crear notificacions electròniques i gestionar-les a través de dues modalitats diferents:

  • Mitjançant l’EACAT. Aquesta modalitat no requereix cap desenvolupament tècnic per part de l’ens i, per tant, es pot posar en servei ràpidament.
  • Mitjançant serveis web, la qual cosa permet a l’ens dissenyar a mida les pantalles per dur a terme les notificacions electròniques per part dels treballadors públics. Aquesta modalitat requereix recursos tècnics per part de l’ens per a desenvolupar serveis web.

 

Nota: Aquestes funcionalitats s’han de demanar quan se sol·licita el servei a través del formulari d’alta de l’EACAT

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
No hi ha valoracions d'aquesta FAQ
Close Bitnami banner
Bitnami