Quines dades necessita el Consorci AOC per integrar-me amb el servei?

Hi ha dos escenaris possibles:

 • L’ens encara no és usuari del servei: haureu de tramitar l’alta consultant les indicacions de l’apartat serveis del nostre web. Escolliu el servei que us interessi i veieu la pestanya “Com sol·licitar-ho?”. Al formulari d’alta, haureu de marcar l’opció “Integració” com a modalitat del servei sol·licitat, si aquesta està disponible.
 • L’ens ja és usuari del servei: en cas que ja estigueu donats d’alta, podreu sol·licitar-nos la integració annexant el document d’integració (degudament emplenat i signat digitalment, en format PDF) al formulari contacte de suport a la integració. Un cop fet, ens posarem en contacte amb vosaltres per informar-vos dels passos a seguir posteriorment i us requerirem la informació que ens calgui per poder continuar amb els treballs d’integració.
Aquesta informació ha estat útil? NoSí (-17 rating, 61 votes)
El 35% l'ha trobat útil (62 vots)
Millora aquest contingut

4 Comentaris

  1. Hola Maite,

   Si en el cercador de la pàgina principal de suport, poses integració, et cerca : com integrar-se al servei? entre d’altres FAQ’s relacionades amb la integració.

   Si tens algun dubte operatiu, sempre pots contactar, amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina.

   Atentament,

   Suport AOC

  1. Hola Montse,

   Hem ampliat el contingut de la FAQ sobre la que fas referència, afegint les indicacions de com fer l’alta dels serveis.

   Gràcies per ajudar-nos a millorar!

   Atentament,

   Suport AOC

CA ES EN