Puc descarregar el certificat de programari al mòbil?

Per poder utilitzar el teu certificat en programari (idCAT o T-CAT P), l’has de descarregar des d’un ordinador de sobretaula o un portàtil. Els sistemes operatius dels telèfons mòbils o tauletes “no saben” guardar el certificat descarregat al repositori de certificats del navegador, per la qual cosa no te’l trobaria quan el volguessis utilitzar.

El que sí que pots fer és descarregar el certificat al teu equip de sobretaula o portàtil i fer una còpia per utilitzar-lo des del teu dispositiu mòbil. Per a fer-ho, consulta els manuals per iPhone/iPad, Android, Windows Mobile.

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 73% l'ha trobat útil (37 vots)
Millora aquest contingut

4 Comentaris

1. Hola Jordi ,

Hem comprovat que el manual es visualitza correctament, per tant entenem que ha estat un error puntual en carregar la pagina.
      Prova si us plau, des d’un altre navegador.