Programaris de mercat integrats i operatius sobre el mètode e-SET

El servei e-SET és molt més que tecnologia, ans al contrari, a partir d’un un mètode de treball òptim per ajuntaments petits es recolza en la tecnologia per a millorar al dia a dia de la gestió als ajuntaments.

És evident que una relació propera entre el sistema de treball (mètode) i les solucions que es poden desplegar al territori (vinculades a la clàssica definició de gestió d’expedients), facilitaria encara més el desplegament del model de treball amb totes les seves potencialitats.

Tot i que des de l’AOC no oferim solucions de gestió d’expedients al món local, si que analitzem i publiquem les solucions que ofereix el mercat  adaptades a la metodologia e-SET.

A continuació podeu veure el detall de la Taula de solucions compatibles:

Descarrega (XLSX, Unknown)

Cal destacar que amb l’actualització de gener 2019 s’ha incorporat la solució Gestiona d’Espublico, que juntament amb les solucions anexaClic d’eCityClic (SEMIC), la Plataforma d’administració electrònica SIMPLIFICA d’ABSIS Berger-Levrault i la plataforma Genesys d’Audifilm, són les quatre solucions que presenten un nivell suficient d’adequació funcional amb el mètode de treball e-SET.

I com avancem amb el manteniment i evolució d’aquesta taula?

Una vegada un proveïdor de solucions d’expedients ha treballat en l’adaptació de la seva solució al model e-SET, -seguint la documentació metodològica, els manuals i les especificacions que fixa la taula d’homologació de solucions-, podrà posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de suport perquè li realitzem l’avaluació de la seva solució.

Aquesta avaluació per part de l’AOC és exhaustiva i actualment no té cost pel proveïdor, però només s’inicia quan els treballs d’adaptació estan completament finalitzats per part del proveïdor, i es disposi de la possibilitat de realitzar una avaluació real de la solució al territori.

Una vegada analitzada la solució, i només en el cas que l’avaluació sigui favorable, es passarà a publicar el proveïdor a la taula d’homologació de solucions, actualitzant-se cada sis mesos.

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
No hi ha valoracions d'aquesta FAQ Millora aquest contingut

0 Comentaris

CA ES EN