Primers passos amb la T-CAT (en targeta)

Tens ja la teva targeta T-CAT i els codis PIN i PUK? Si el teu responsable del servei t’ha lliurat la targeta i ja has rebut el correu amb els codis PIN i PUK, ara és el moment de començar a fer-la servir. Apren a configurar-la!

Pas 1. Comprova la compatibilitat

La T-CAT funciona amb els principals sistemes operatius i navegadors del mercat. Et recomanem consultar la informació de compatibilitat per garantir un bon funcionament.

[veure les taules de compatibilitat]

Pas 2. Instal·la les claus públiques

Necessàries per verificar davant els navegadors que els certificats han estat emesos per alguna autoritats de certificació de confianza.

[baixa les claus públiques]

Pas 3. Instal·la de la T-CAT

La T-CAT necessita per funcionar, un lector de targetes que la vinculi al teu ordinador i un petit programari per fer que tot funcioni.

[baixa el programari]

Pas 4. Comprova la T-CAT

Un cop feta la instal·lació del programari necessari per a l’ús de la T-CAT, posa la targeta al lector i prova el seu ús.

[veure com comprovar la T-CAT]

Pas 5. Canvia els codis de la T-CAT

Per últim, per garantir la seguretat del dispositiu, et recomanem canviar els codis PIN i PUK inicials per uns de la teva elecció. Et recomanem fer servir un codi segur però que ja utilitzis en altres aplicacions o dispositius per tal d’evitar oblidar-lo. Aquests codis no surten de la T-CAT i no es comuniquen a ningú, ni tant sols a nosaltres.

[veure com canviar els codis]

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 79% l'ha trobat útil (107 vots)