Primers passos amb la T-CAT (en targeta)

Tens ja la teva targeta T-CAT i els codis PIN i PUK? Si el teu responsable del servei t’ha lliurat la targeta i ja has rebut el correu amb els codis PIN i PUK, ara és el moment de començar a fer-la servir. Apren a configurar-la!

Pas 1. Comprova la compatibilitat

La T-CAT funciona amb els principals sistemes operatius i navegadors del mercat. Et recomanem consultar la informació de compatibilitat per garantir un bon funcionament.

[veure les taules de compatibilitat]

Pas 2. Instal·la les claus públiques

Necessàries per verificar davant els navegadors que els certificats han estat emesos per alguna autoritats de certificació de confianza.

[baixa les claus públiques]

Pas 3. Instal·la de la T-CAT

La T-CAT necessita per funcionar, un lector de targetes que la vinculi al teu ordinador i un petit programari per fer que tot funcioni.

[baixa el programari]

Pas 4. Comprova la T-CAT

Un cop feta la instal·lació del programari necessari per a l’ús de la T-CAT, posa la targeta al lector i prova el seu ús.

[veure com comprovar la T-CAT]

Pas 5. Canvia els codis de la T-CAT

Per últim, per garantir la seguretat del dispositiu, et recomanem canviar els codis PIN i PUK inicials per uns de la teva elecció. Et recomanem fer servir un codi segur però que ja utilitzis en altres aplicacions o dispositius per tal d’evitar oblidar-lo. Aquests codis no surten de la T-CAT i no es comuniquen a ningú, ni tant sols a nosaltres.

[veure com canviar els codis]

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 76% l'ha trobat útil (74 vots)
Millora aquest contingut

18 Comentaris

1. Hola Mateu,

Hem comprovat, que l’enllaç al qual fas referència està actualitzat segons les versions del programari de la T-CAT disponibles.

Si tens qualsevol dubte, pots contactar amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari, a través del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina.

Atentament,

1. Bon dia Albert,

Hem corregit l’error de link de la FAQ a la que fas referència, ara ja es visualitza correctament.

Gràcies per la teva aportació!

1. Bon dia Antoni,

Veiem que sí funciona correctament. Potser ha estat un problema puntual de disponibilitat del servidor… si et torna a passar, fes-nos-ho saber, si us plau.

I gràcies per prendre’t la molèstia de dir-nos-ho!

1. El programa de instalación de la T-CAT para linux solo está en versión debian. ¿No se podría hacer un programa genérico? Yo tengo Manjaro (derivada de Arch).

1. Hola Francesc,

Dispensa, s’ha esmenat el link i aquest ja redirigeix correctament, gràcies per la teva col·laboració.