Per quina raó l’aplicació indica que el certificat està emès en programari si l’Entitat de Registre idCAT només n’emet en Clauer?

Quan es genera un certificat en Clauer, el sistema fa diferents operacions internes, que finalitzen quan apareix el missatge que el certificat s’ha emès correctament. Al punt immediatament anterior, el sistema crea el document de compareixença, en què també es vincula l’operació a l’Entitat de Registre idCAT. Si es dóna un error en aquest punt, el sistema no crea el document de compareixença i, com a conseqüència d’aquest error, el sistema indica que el certificat s’ha emès en programari, encara que l’Entitat de Registre idCAT només n’emeti en Clauer. De fet, com que el certificat s’ha emès erròniament, tampoc es podria fer servir “en programari”.

La solució quan es dóna aquesta incidència és la revocació d’ofici del certificat per part de l’Entitat de Registre idCAT, i nova emissió del certificat en un nou dispositiu. En el cas que aquest error no es doni de manera aïllada, sinó que sigui un fet comú, caldria comprovar la configuració de l’equip i el programari del Clauer.

En cap cas, però, el fet que es doni aquesta incidència implica que l’Entitat de Registre idCAT emeti idCAT’s en programari.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 100% l'ha trobat útil (1 vots)