On està el meu idCAT Certificat?

Windows

Si acabes de descarregar el  fitxer .p12 o .pfx i l’estàs buscant per instal·lar-lo, el trobaràs en la carpeta que tinguis determinada en el teu equip per a les descàrregues.

Un cop instal·lat en el repositori de Windows tindràs el certificat a Internet explorer , Google Chrome i Microsoft Edge:

• Internet Explorer: Eines> Opcions d’internet > Contingut > Certificats > Personal >idCAT (el teu nom)
  • Google Chrome: Configuració > Mostrar opcions avançades > HTTPS/SSL > Administrar certificats > Personal> idCAT (el teu nom)
  • Microsoft Edge: Configuració de Windows/VPN/Centre de xarxes i recursos compartirts/Contingut/Certificats >idCAT (el teu nom)

Per a Mozilla Firefox cal que importis el fitxer .p12 o pfx dins del propi navegador. Per fer-ho, accedeix a Eines - Opcions - Privacitat i Seguretat - Veure certificats- importar- s’obrirà un assistent per realitzar la instal·lació.

MAC

Si acabes de descarregar el  fitxer .p12 o .pfx i l’estàs buscant per instal·lar-lo, el trobaràs en la carpeta que tinguis determinada en el teu equip per a les descàrregues.

Un cop instal·lat al repositori de MAC tindràs el certificat a Safari i Google Chrome:

• Safari: Llaveros/Mis certificados/idCAT (el teu nom)
  • Google Chrome: Llaveros/Mis certificados/idCAT (el teu nom)

Per a Mozilla Firefox cal que importis el fitxer .p12 o pfx dins del propi navegador. Per fer-ho, accedeix a Eines - Opcions - Privacitat i Seguretat - Veure certificats- importar- s’obrirà un assistent per realitzar la instal·lació.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 38% l'ha trobat útil (37 vots)