Suport > ACCÉS A LA CARPETA DEL...

ACCÉS A LA CARPETA DEL SUBSCRIPTOR

La carpeta del subscriptor és l’espai que el Consorci AOC posa a disposició dels usuaris dels seus serveis de certificació perquè, d’una forma ràpida i còmoda, accedeixin a les principals gestions relacionades amb aquests. Amb la posada en marxa de la nova Carpeta de subscriptor a partir del 19/04/2016, s’han produit canvis important en la gestió dels certificats. Consulteu les: novetats a la Carpeta del subscriptor.

Per als titulars de la nova T-CAT
(accés lliure)
Per als Responsables del Servei
(accés amb certificat digital)
Per als operadors d’Entitat de Registre T-CAT
(accés amb certificat digital d’operador)
Instal·lació de la T-CAT

en aquest apartat trobareu informació de com configurar el vostre equip per fer servir la T-CAT

Sol·licitud de certificats

l’EACAT és l’únic canal únic vàlid per fer la sol·licituds d’emissió i gestió del cicle de vida dels certificats T-CAT.

Més informació:
Com consultar l’estat de la meva sol·licitud de certificats?

Aplicació d’emissió de certificats

des d’aquest enllaç els diferents rols (responsable, peticionari, aprovador, etc.) d’una ER T-CAT podran fer les seves funcions de manera més simplificada i àgil

Recuperació dels codis PIN i PUK

des d’aquí podeu recuperar els codis PIN i PUK de la vostra targeta, però només en cas que es tracti de la nova T-CAT.

Més informació:
Com recuperar el codi PIN/PUKde la T-CAT?

Lliurament i gestió dels certificats

des d’aquesta aplicació ens heu de confirmar la recepció de les targetes T-CAT i deixar constància del seu lliurament als respectius titulars prèvia signatura de la documentació associada, així com finalitzar la generació dels certificats de dispositiu mitjançant el seu lliurament i descarrega.

Més informació:
El responsable del servei ha rebut noves TCAT. Què ha de fer?

Portal de suport

per als Operadors d’entitat de registre T-CAT

Nota: els navegadors recomanats per l’accés a la Carpeta de Subscriptor són: Google Chrome o Internet Explorer 11

Per a més informació podeu consultar el Manual de la carpeta del subscriptor. Informació addicional:

Nota: el 8 de gener de 2010 es va publicar al DOGC número 5541 la resolució del director de CATCert en la que s’establia l’EACAT com a canal únic de recepció i tramesa de la documentació relativa al cicle de vida dels certificats digitals que CATCert emet a les administracions públiques catalanes.

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 29% l'ha trobat útil (7 vots)
Millora aquest contingut

6 Comentaris

1. Hola Rosa,

En primer lloc, comentar-te que per accedir a l’apartat ” lliura” s’ha de tenir el rol de responsable del servei.

Pots fer una ullada a la següent FAQ: Nova carpeta del Subscriptor així com al Manual de Carpeta de Subscriptor.

Tanmateix, per a fer les comprovacions pertinents et recomanem que obris una petició de suport a través de la pestanya “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina, al nostre Centre d’Atenció a l’Usuari estaràn encantats d’ajudar-te!

1. Hola Hernan,

Per tal de canviar el PIN de la teva T-CAT pots seguir els passos de la següent FAQ: Canviar el PIN i PUK de la T-CAT?, tanmateix tingues present que davant qualsevol dubte, sempre pots contactar amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina.

Atentament,

Suport AOC

1. Des d’on puc entrar o quina és la URL de la Carpeta del subscriptor per consultar altres tipus de certificats, de seu, de segell, etc., no trobo l’enllaç
    Moltes gràcies

1. Hola Anna,

En la FAQ sobre la que fas referència, a la columna de responsables del servei, apartat “lliurament i gestió dels certificats” trobaràs l’enllaç que necessites.
      Tanmateix si tens algun dubte addicional, sempre pots contactar amb el nostre centre d’atenció a l’usuari a traves del botó “obre una petició” que trobaràs al marge superior dret d’aquesta mateixa pagina.

Suport AOC

Fet amb tecnologia digital de DeMomentSomTres