Suport > ACCÉS A LA CARPETA DEL...

ACCÉS A LA CARPETA DEL SUBSCRIPTOR

La carpeta del subscriptor és l’espai que el Consorci AOC posa a disposició dels usuaris dels seus serveis de certificació perquè, d’una forma ràpida i còmoda, accedeixin a les principals gestions relacionades amb aquests. Amb la posada en marxa de la nova Carpeta de subscriptor a partir del 19/04/2016, s’han produit canvis important en la gestió dels certificats. Consulteu les: novetats a la Carpeta del subscriptor.

Per als titulars de la nova T-CAT
(accés lliure)
Per als Responsables del Servei
(accés amb certificat digital)
Per als operadors d’Entitat de Registre T-CAT
(accés amb certificat digital d’operador)
Instal·lació de la T-CAT

en aquest apartat trobareu informació de com configurar el vostre equip per fer servir la T-CAT

Sol·licitud de certificats

l’EACAT és l’únic canal únic vàlid per fer la sol·licituds d’emissió i gestió del cicle de vida dels certificats T-CAT.

Més informació:
Com consultar l’estat de la meva sol·licitud de certificats?

Aplicació d’emissió de certificats

des d’aquest enllaç els diferents rols (responsable, peticionari, aprovador, etc.) d’una ER T-CAT podran fer les seves funcions de manera més simplificada i àgil

Recuperació dels codis PIN i PUK

des d’aquí podeu recuperar els codis PIN i PUK de la vostra targeta, però només en cas que es tracti de la nova T-CAT.

Més informació:
Com recuperar el codi PIN/PUKde la T-CAT?

Lliurament i gestió dels certificats

des d’aquesta aplicació ens heu de confirmar la recepció de les targetes T-CAT i deixar constància del seu lliurament als respectius titulars prèvia signatura de la documentació associada, així com finalitzar la generació dels certificats de dispositiu mitjançant el seu lliurament i descarrega.

Més informació:
El responsable del servei ha rebut noves TCAT. Què ha de fer?

Portal de suport

per als Operadors d’entitat de registre T-CAT

Nota: els navegadors recomanats per l’accés a la Carpeta de Subscriptor són: Google Chrome o Internet Explorer 11

Per a més informació podeu consultar el Manual de la carpeta del subscriptor. Informació addicional:

Nota: el 8 de gener de 2010 es va publicar al DOGC número 5541 la resolució del director de CATCert en la que s’establia l’EACAT com a canal únic de recepció i tramesa de la documentació relativa al cicle de vida dels certificats digitals que CATCert emet a les administracions públiques catalanes.

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 40.00% l'ha trobat útil (5 vots)
Millora aquest contingut

4 Comentaris

1. Hola Rosa,

En primer lloc, comentar-te que per accedir a l’apartat ” lliura” s’ha de tenir el rol de responsable del servei.

Pots fer una ullada a la següent FAQ: Nova carpeta del Subscriptor així com al Manual de Carpeta de Subscriptor.

Tanmateix, per a fer les comprovacions pertinents et recomanem que obris una petició de suport a través de la pestanya “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina, al nostre Centre d’Atenció a l’Usuari estaràn encantats d’ajudar-te!

1. Hola Hernan,

Per tal de canviar el PIN de la teva T-CAT pots seguir els passos de la següent FAQ: Canviar el PIN i PUK de la T-CAT?, tanmateix tingues present que davant qualsevol dubte, sempre pots contactar amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina.

Suport AOC

Fet amb tecnologia digital de DeMomentSomTres