No puc descarregar el certificat amb Chrome, Firefox o Microsoft Edge

Actualment existeix una incidència que afecta a la descarrega dels certificats personals en programari amb els navegadors Google Chrome, Mozilla Firefox i Microsoft Edge (navegador que inclou el sistema operatiu Windows 10 i que no s’ha de confondre amb el navegador Explorer).

En cas que intentis la descàrrega amb algun d’aquests navegadors t’apareixerà un missatge recomanant l’ús d’Internet Explorer per realitzar l’operació correctament.

Si tens aquesta incidència i fas servir Windows 10, has de tenir en compte seguir els passos indicats a sota per obrir el navegador Internet Explorer des del teu ordinador, que l’incorpora per defecte.

1.- Clicar al botó d’Inici de Windows Totes les aplicacions

edge_1

2.-Accesoris de Windows

edge_2

3.-Internet Explorer

edge_3

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 52% l'ha trobat útil (512 vots)