Més Informació – Suport a integradors

Durant tot el procés d’integració comptareu amb suport a la integració del Consorci AOC. Aquest suport està orientat a resoldre dubtes tècnics relacionats amb els serveis del Consorci AOC, i assumeix uns coneixements tècnics mínims en la tecnologia específica dels nostres serveis. Tot i així, dins les nostres possibilitats, intentem oferir ajuda a resoldre dubtes relacionats amb la tecnologia emprada.

Si teniu intenció de dur a terme un projecte d’integració, caldria que identifiqueu a qui heu encarregat les tasques d’integració i desenvolupament (persona i/o empresa) i quins son els vostres requisits funcionals i comunicar-ho a la vostre persona de contacte de l’àrea de client del Consorci AOC.

Un cop establert el primer contacte, caldrà revisar si us cal sol·licitar algun servei del Consorci AOC i un cop realitzada l’alta us enviaran les instruccions oportunes per a que es pugui accedir a la documentació tècnica. Un cop revisada, tindreu a disposició suport tècnic especialitzat dirigit a integradors.

Per qualsevol consulta tècnica podeu adreçar-vos al següent formulari

T'ha estat útil aquesta informació? NoSí (+1 puntuación, 1 votos)
El 100% l'ha trobat útil (1 vots)
X