Programari d’instal·lació de la T-CAT

Previ a la instal·lació del programari, si encara no tens un lectors de targetes criptogràfiques, consulta la llista de lectors homologats.

Seguidament, instal·la al teu ordinador el programari Safesign per poder fer ús de la T-CAT, segons el sistema operatiu que tinguis instal·lat a la teva màquina (cal desinstal·lar prèviament les versions antigues)

Safesign per a Microsoft Windows

Windows 10, Windows 8, Windows 7 (32 bits) 3.0.124
Windows 10, Windows 8, Windows 7 (64 bits) 3.0.124

Safesign per a Linux

Linux Debian 32 bits
Linux Debian 64 bitS
Ubuntu 16.04 LTS

Safesign per a MAC

MAC OS

Nota important: En el cas de disposar del programari per a l’ús del DNI electrònic a l’ordinador on s’instal·larà el Safesign, es necessari verificar que la versió instal·lada d’aquest programari (e-DNI), és la darrera disponible. En cas contrari, es podria veure afectat el correcte funcionament del Safesign.

Contingut relacionat:

Manual d’ús del gestor de testimonis (programari Safesign) de la T-CAT

Utilitats per a l’ús dels certificats digitals

Navegadors i Sistemes operatius compatibles

No puc instal·lar o fer ús de la nova versió de SafeSign. Què he de fer?

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 65% l'ha trobat útil (166 vots)