Instal·lar un certificat en programari amb Windows

Si tens un certificat digital en un fitxer .p.12 o .pfx guardat al teu ordinador, el pot instal·lar al magatzem de certificats de Windows de la manera següent:

Pas 1: executar el fitxer descarregat i seguir l’assistent de sota:

TCATP (6) TCATP (7)

A la pantalla següent heu de indicar el Codi d’instal·lació que tindreu, o bé, definit en el moment de crear el fitxer si és que heu exportat el certificat d’un altre dispositiu, o bé, al document o correu de lliurament del certificat que us hagin facilitat en el moment de l’emissió.

Important:

• Marcar “Habilitar protección segura de la clave privada” si es vol que el sistema avisi cada cop que una aplicació requereix fer ús del certificat o protegir aquest amb un pin per l’ús.
  • Seleccionar “Marcar esta clave como exportable” si es vol poder importar el certificat des del navegador, per a tornar a crear el fitxer. P.e: Poder extreure’l a un altre dispositiu, tot i que no es conservi el fitxer inicial que acabeu de guardar al vostre ordinador.

TCATP (8)

Un cop finalitzat l’assistent, ja es pot fer ús del certificat instal·lat al magatzem de Windows.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí (-34 rating, 42 votes)
El 10% l'ha trobat útil (42 vots)
Millora aquest contingut

2 Comentaris

1. Hola Francesc,

Actualment no disposem d’aquest contingut, però ho traslladem al responsable del servei per si considera necessari fer una FAQ al respecte.
      Tanmateix comentar-te que sempre pots contactar amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina, estaran encantats d’ajudar-te!