idCAT en Clauer

Què vol dir que el certificat està emès en programari o en Clauer?

L'idCAT és un certificat digital que es lliura des de les Entitats de Registre idCAT en dos formats diferents, Clauer o programari. En funció de l'Entitat de Registre idCAT on l'obtinguis, es lliurarà en un format o en un altre. A www.idcat.cat/idcat/ciutada/consEntitat_inici.do pots consultar el llistat de les Entitats de Registre idCAT i el suport en què lliuren el certificat.

Els dos certificats tenen les mateixes funcionalitats, i la diferència entre ambdós casos és el format en què es lliura i les accions que has de dur a terme per fer-lo servir, que trobaràs explicades en el mateix document de compareixença:

- Clauer: L'Entitat de Registre idCAT et facilita un llapis de memòria, a l'interior del qual hi ha gravat el certificat idCAT.
- Programari: L'Entitat de Registre idCAT no lliura cap dispositiu físic, sinó que has de descarregar el certificat des d'un equip amb connexió a Internet.

On puc obtenir l'idCAT en Clauer?

A www.idcat.cat/idcat/ciutada/consEntitat_inici.do pots consultar totes les Entitats de Registre idCAT. Les que lliuren el certificat en Clauer tenen una imatge del Clauer al costat de les seves dades de contacte.

Com instal·lo l'idCAT en Clauer?

Per a fer servir l'idCAT emès en Clauer, vés a www.idcat.cat/clauer i segueix les instruccions que  trobaràs en funció del teu cas.

Si has d'instal·lar el programari del Clauer idCAT, al Canal idCAT de YouTube (www.youtube.com/user/idcatvideo) tens el vídeo de la instal·lació: http://goo.gl/VlOsM9.

Com instal·lo el programari del Clauer?

Has d'anar a www.idcat.cat/clauer i, al punt B, instal·lar el programari adient en funció del teu sistema operatiu. Per a fer-ho, pots seguir la Guia d'instal·lació del programari corresponent.

Un cop instal·lat el programari, si vas a Inici>Programes>CATCert>Clauer idCAT, ja podràs accedir al Gestor del clauer idCAT.

Al Canal idCAT de YouTube (www.youtube.com/user/idcatvideo) tens el vídeo de la instal·lació del programari del Clauer idCAT: http://goo.gl/ePszGL.

NOTA: Donat que des del Consorci AOC ja no es dona continuïtat al projecte Clauer idCAT, no s'estan realitzant actualitzacions dels programari necessaris per al seu ús.

Com configurar Firefox per a l'ús del Clauer idCAT?

Si tens un idCAT emès en Clauer (memòria USB) pots configurar el navegador Firefox per al seu ús, consultant la guia corresponent en funció del teu Sistema operatiu:

Com configurar l’Acrobat per signar PDF’s amb el Clauer idCAT?

Si tens un idCAT emès en Clauer (memòria USB) pots configurar l'Adobe Acrobat per signar PDF's consultant la guia corresponent en funció del teu Sistema operatiu:

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 0% l'ha trobat útil (1 vots)