Esborrar fitxes personals

De vegades t’adones que un usuari/ària del teu servei ja ha estat donat d’alta quan ja has guardat una nova versió de la fitxa personal. Per evitar aquesta duplicitat de fitxes personals, des de coordinació es poden esborrar amb una simple acció. Situant-te en el cercador, busca les dades de la persona de manera que et permeti veure totes les fitxes personals de l’usuari/usuària desitjat. Un cop trobada la fitxa a esborrar has de seleccionar l’acció “Esborrar” a la que es vulgui eliminar. Has d’actuar amb cura, ja que l’acció és molt senzilla, però els resultats són irreversibles: un cop esborrada una fitxa no es pot recuperar.

IMPORTANT: si la fitxa té relacionades cites a l’agenda, no la podràs esborrar

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 100% l'ha trobat útil (2 vots)
Close Bitnami banner
Bitnami