Eliminar l’esmena ja que és correcte el que estava publicat

Només cal que premis “esborrar” a la part superior dreta de la pantalla dintre de la fase actual en edició. Únicament s’esborrarà aquesta nova versió (versió 2.0, 3.0…, la que correspongui) en edició , en cap cas s’esborrarà la fase inicial publicada.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
No hi ha valoracions d'aquesta FAQ
Close Bitnami banner
Bitnami