És obligatori que les empreses emplenin els codis DIR3?

En teoria sí. A la pràctica aquests codis no seran d’utilitat per a la gran majoria de les Administracions públiques catalanes que només tenen un codi DIR3 donat d’alta. En aquests casos, si l’empresa proveïdora no complimenta els codis DIR3 no suposarà cap problema pràctic.

Les Administracions públiques catalanes sempre podran rebutjar les factures si exigeixen els codis DIR3 i no estan ben informats. Ara bé, l’e.FACT no valida els codis DIR3, ni rebutja les factures si els codis DIR3 no estan ben informats.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí (+2 rating, 10 votes)
El 60% l'ha trobat útil (10 vots)
Millora aquest contingut

2 Comentaris

  1. Posibilidad de traducción al español. Como no entiendo lo que dice me quedo sin saber la respuesta que en catalán seguramente ayude a resolver el problema

    1. Hola Pablo,

      Tienes la posibilidad de traducir al español, siempre que entres al portal de soporte como ciudadano/empresa, Verás que hay dos opciones: “Sóc administració” y “soc ciutadà/empresa” tienes que acceder a esta ultima, una vez aquí, en tu caso deberás entrar a “e-FACT empresas” y verás que en la parte superior derecha te aparece la pestaña de idioma.

      Esperamos haberte ayudado!

CA ES EN