Deixar de compartir el catàleg de tràmits per a un altre ens

Si tenim catàleg propi, podem fer que un ens ja no pugui tenir el nostre catàleg compartit.

Cliquem sobre el botó , i accedim a la pantalla per a poder compartir el catàleg.

En aquest cas, tenim a l’esquerra de la pantalla la llista d’ens que estan utilitzant el meu catàleg i a la dreta tenim la llista d’ens als que els hi podem compartir el meu catàleg.

Perquè un ens ja no pugui tenir el nostre catàleg compartit, cliquem sobre el botó , i el Representa ens demanarà confirmació de l’acció:

Confirmem l’acció, i a partir d’aquest moment, l’ens triat ja no tindrà el nostre catàleg.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí (No Ratings Yet)
No hi ha valoracions d'aquesta FAQ Millora aquest contingut

0 Comentaris

CA ES EN