Compatibilitat de la T-CAT amb els navegadors i els sistemes operatius

El Consorci AOC treballa contínuament per obtenir el màxim reconeixement dels seus certificats així com per garantir el seu funcionament amb les combinacions més utilitzades de sistemes operatius i programes informàtics (navegadors d’Internet, aplicacions ofimàtiques, etc.).

En el mateix sentit, l’anàlisi del perfils dels usuaris dels certificats del Consorci AOC ha permès identificar quines són aquestes combinacions més utilitzades i concentrar els esforços en mantenir la compatibilitat dels certificats del Consorci AOC amb elles.

Les següents taules mostren els diferents escenaris de compatibilitat dels certificats del Consorci AOC.

Compatible
No Compatible

Sistemes operatius Windows

Versió de Sistema OperatiuT-CAT (SafeSign 3.0.124)T-CAT (SafeSign 3.0.76)T-CAT (SafeSign 3.0.40)Programari (idCAT, T-CAT P)
Windows XP Professional (SP3)
Windows XP Embedded
Windows XP Tablet PC Edition
Windows 2003 Server (SP2)
Windows 2003 Server R2 (SP2)
Windows Vista Ultimate (SP2)
Windows Vista Business (SP2)
Windows Vista Enterprise (SP2)
Windows Vista Professional (SP1)
Windows 7 Ultimate (SP1)
Windows Server 2008 Enterprise SP2
Windows 8.1
Windows 10

Aplicacions sobre Windows

AplicacióT-CAT (SafeSign 3.0.124)T-CAT (SafeSign 3.0.76)T-CAT (SafeSign 3.0.40)Programari (idCAT, T-CAT P)
Internet Explorer 8
Internet Explorer 9
Internet Explorer 10
Internet Explorer 11
Microsoft Outlook 2003
Microsoft Outlook 2007
Microsoft Outlook 2010
Microsoft Outlook 2013
Microsoft Outlook 2016
Mozilla Firefox fins 3.6
Mozilla Firefox 13.0.1
Mozilla Thunderbird fins 3.1
Mozilla Thunderbird 13.0.1
Adobe Reader X
Adobe Reader XI
Adobe Reader DC
Google Chrome 18.0, 21.X, 35.0, 49.0

Compatibilitat amb MAC OS

EscenariT-CAT (SafeSign 3.0)T-CAT (SafeSign 3.0.77)Programari (idCAT, T-CAT P)
MAC OS X 10.5 / Mozilla Firefox 0.9.110.2 i 10.3
MAC OS X 10.5 / Mozilla Thunderbird 0.7.110.2 i 10.3
MAC OS X 10.6 – 10.8 / Mozilla Firefox 14.0.1Prèvia instal·lació del a llibreria PKCS#11Certificat instal·lat en el repositori de l’aplicació
MAC OS X 10.9-10.10 / Mozilla Firefox 14.0.1Prèvia instal·lació del a llibreria PKCS#11Certificat instal·lat en el repositori de l’aplicació
MAC OS X 10.6 – 10.8 / Mozilla Thunderbird 14.0Prèvia instal·lació del a llibreria PKCS#11Certificat instal·lat en el repositori de l’aplicació
MAC OS X 10.6 – 10.8 / Adobe Reader XPrèvia instal·lació del a llibreria PKCS#11Certificat instal·lat en el repositori de l’aplicació
MAC OS X 10.9-10.10 / Adobe Reader X, XI, DCPrèvia instal·lació del a llibreria PKCS#11Certificat instal·lat en el repositori de l’aplicació
MAC OS X 10.11 / Mozilla Firefox Certificat instal·lat en el repositori de l’aplicació
MAC OS X 10.11 / Mozilla Thunderbird Certificat instal·lat en el repositori de l’aplicació

Compatibilitat amb LINUX

EscenariT-CAT (SafeSign 3.0.77)Programari (idCAT, T-CAT P)
Linux Ubuntu 12.0.4 / Mozilla Firefox 15.0Prèvia instal·lació del a llibreria PKCS#11Certificat instal·lat en el repositori de l’aplicació
Linux Ubuntu 14 – 16 / Mozilla Firefox 15.0 o SuperiorPrèvia instal·lació del a llibreria PKCS#11Certificat instal·lat en el repositori de l’aplicació
Linux Ubuntu 12.0.4 / Mozilla Thunderbird 15.0Prèvia instal·lació del a llibreria PKCS#11Certificat instal·lat en el repositori de l’aplicació
Linux Ubuntu 14 – 16 / Mozilla Thunderbird 15.0 o SuperiorPrèvia instal·lació del a llibreria PKCS#11Certificat instal·lat en el repositori de l’aplicació
Linux Ubuntu 12.0.4 / Adobe Reader 9Prèvia instal·lació del a llibreria PKCS#11Certificat instal·lat en el repositori de l’aplicació
Linux Ubuntu 14-16 / Adobe Reader 9 o SuperiorPrèvia instal·lació del a llibreria PKCS#11Certificat instal·lat en el repositori de l’aplicació

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 70% l'ha trobat útil (80 vots)
Millora aquest contingut

6 Comentaris

1. Bones, tinc el meu PC amb Windows 7, amb la versió 46.0 del Firefox i, amb el lector que tinc, em reconeix la meva tarja TCAT.
    Però també tinc la versió 11.0 de l’Explorer i, amb aquest navegador, NO em reconeix la tarja TCAT.
    Amb ambdòs navegadors, em llegeix perfectament el DNIe amb el lector que tinc.
    Quin és el problema amb l’Explorer 11.0?? fa falta algun programa per instal·lar??
    Moltes gràcies!!!!

1. Hola David,

En el cas de l’explorer 11.0 s’ha d’utilitzar l’ultima versió de safersign 3.0.76. Adjuntem la següent FAQ que creiem que et pot ser d’ajuda: Programari d’instal·lació de la T-CAT
      Tanmateix et recordem que per dubtes com aquest, et pots posar en contacte amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pagina i estaràn encantats d’ajudar-te!

Gràcies.

1. Hola Sergio,

Et recomanem que ho provis, doncs les versions que apareixen a la FAQ sobre la que fas referència, es per que han estat comprovades , el fet que no hi siguin, no vol dir que no funcionin.
      Tanmateix, per a consultes operatives, pots contactar amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari a traves del botó “obre una petició” que trobaràs al marge superior dret d’aquesta mateixa pagina, ja que el canal per on has fet el teu comentari, és per a fer suggeriments o propostes de millora.

Atentament,

Suport AOC

1. Hola Pere,

Safesign és el programa necessari per a l’ús de la T-CAT, però les T-CAT no estan associades a una versió de Safesign determinada, el que indica la FAQ és la compatibilitat dels diferents sistemes operatius amb les versions de Safesign.