Com puc recuperar el PIN / PUK amb el nou programari?

Accedir a l’enllaç previst per la recuperació del PIN i el PUK i indiqueu les dades que us demana el sistema.

recupera pin

En cas que disposeu de mes d’una targeta, apareixerà la següent pantalla, per tal que pugueu escollir de quina d’elles, voleu recuperar el PIN i el PUK.

t-cat

IMPORTANT: rebreu un correu electrònic amb els codis PIN i PUK originals. Tingueu en compte que si els vau canviar ja no us serviran i hauríeu de demanar la revocació del certificat.

Si disposeu d’una targeta antiga de CATCert (no apareix el logotip T-CAT a la part de davant): En cas que s’hagi bloquejat el codi PIN del certificat (després de tres intents erronis), caldrà desbloquejar-ho, amb el PUK, seleccionant la Gestió de testimonis (accedir a aquesta a través del menú Inici – Tots els programes – CATCert o SafeSign – Gestió de testimonis o tokens).

En cas que no recordeu o no trobeu el PUK del certificat, hauríeu de contactar amb el responsable de servei de l’ens per a que tramités la revocació i la nova emissió del certificat digital.

Nota: els navegadors recomanats per fer ús d’aquest servei són: Google Chrome o Internet Explorer 11

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 83% l'ha trobat útil (6 vots)
Millora aquest contingut

4 Comentaris

1. Neus Guinovart (corporacio catalana de mitjans audiovisuals)

en cas que un usuari tingui més d’una targeta no s’explica com demanar el PIN d’una targeta en concret. en aquests casos com ho feu per saber de quina targeta es tracta?

1. Hola Neus,

Et fem saber que hem modificat la FAQ sobre la que fas referència, afegint el contingut que faltava, per tal que pugueu veure com escollir sobre quina targeta necessiteu recuperar e PIN i PUK.

Gràcies per la teva aportació!

1. Hola Emma,

Entenem que ja ho has resolt, tanmateix comentar-te que per a consultes operatives, pots contactar amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari a traves del botó “obre una petició” que trobaràs al marge superior dret d’aquesta mateixa pagina, o be a través del Telèfon del Centre d’Atenció a l’Usuari del Consorci AOC ja que el canal per on has fet el teu comentari, és per a fer suggeriments o propostes de millora.