Com puc recuperar el PIN / PUK de la T-CAT?

Accediu a l’enllaç previst per la recuperació del PIN i el PUK i podreu indicar les dades que us demana el sistema.

recupera pin

En cas que disposeu de més d’una targeta, apareixerà la següent pantalla, per tal que pugueu escollir de quina d’elles, voleu recuperar el PIN i el PUK.

t-cat

Un cop fet, rebreu un correu electrònic amb els codis PIN i PUK originals.

IMPORTANT: Tingueu en compte que si vareu canviar el PIN, l’enviat ja no us servirà. Per tant, per poder utilitzar el certificat podeu bloquejar-lo expressament (després d’introduir tres intents erronis). Per fer-ho, si disposeu del PUK vigent seguiu els passos de la següent FAQ Com desbloquejar el PIN de la T-CAT?

Un vegada fet, podreu establir un nou PIN.

Ara bé, si vareu canviar el PUK i no recordeu el vigent, haureu de demanar la revocació del certificat al responsable de servei de l’ens.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí (+4 rating, 6 votes)
El 83% l'ha trobat útil (6 vots)
Millora aquest contingut

4 Comentaris

1. Neus Guinovart (corporacio catalana de mitjans audiovisuals)

en cas que un usuari tingui més d’una targeta no s’explica com demanar el PIN d’una targeta en concret. en aquests casos com ho feu per saber de quina targeta es tracta?

1. Hola Neus,

Et fem saber que hem modificat la FAQ sobre la que fas referència, afegint el contingut que faltava, per tal que pugueu veure com escollir sobre quina targeta necessiteu recuperar e PIN i PUK.

Gràcies per la teva aportació!

1. Hola Emma,

Entenem que ja ho has resolt, tanmateix comentar-te que per a consultes operatives, pots contactar amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari a traves del botó “obre una petició” que trobaràs al marge superior dret d’aquesta mateixa pagina, o be a través del Telèfon del Centre d’Atenció a l’Usuari del Consorci AOC ja que el canal per on has fet el teu comentari, és per a fer suggeriments o propostes de millora.