Com puc adjuntar documentació a l’hora de realitzar un tràmit?

Un cop s’accedeix al tràmit i es prem l’opció “Empleneu la sol·licitud” es pot adjuntar documentació.

Per adjuntar-la seguiu aquests passos:

1. Clicar  “Adjunta documents” i s’obrirà una nova finestra.
  2. Fer clic a “Examinar” i cercar en el nostre ordinador el document que volem adjuntar.
  3. Seleccionar el fitxer i clicar a “Obrir”.
  4. Un cop adjuntat el document es mostra a la llistat d’arxius adjunts.
  5. Repetir l’operació per a tots els adjunts que calgui pujar i premer “Acceptar” per finalitzar.

Nota: es poden adjuntar un màxim de 15 documents i 100 MB de pes.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 44% l'ha trobat útil (9 vots)