e-FACT Empreses
Suport > e-FACT Empreses > Contingut > Com es pot crear i...

Com es pot crear i enviar una factura electrònica?

El servei e.FACT, no està destinat a la creació de factures. Existeixen, però, una sèrie de solucions, que diferents empreses ofereixen per a la creació de factures que es podran enviar a les Administracions Públiques Catalanes que disposin del servei e.FACT:

Creació de factures:

Solucions gratuïtes:

Veure: Quines solucions gratuïtes existeixen per crear i enviar factures?

Solucions no gratuïtes: 

Trobareu la resta de solucions no gratuïtes a la següent FAQ: Quines solucions (no gratuïtes) existeixen per crear e-factures?

Enviament de factures:

Contingut Relacionat:  Primers passos amb la factura electrònica

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 23% l'ha trobat útil (408 vots)
Millora aquest contingut

30 Comentaris

  1. Hola Ariadna,

   e-FACT reuneix les condicions tècniques i funcionals que ha de reunir el punt general d’entrada de factures electròniques, no està destinat a la creació de factures. Per a la creació de factures posem al teu abast la informació relacionada amb una sèrie de solucions que diferents empreses ofereixen per a la creació de factures que es podran enviar a les Administracions Públiques Catalanes que disposin del servei e-FACT. Per tant et recomanem la següent FAQ: Quines solucions gratuïtes existeixen per crear i enviar factures electròniques

   Atentament,

   Suport AOC

 1. DONEU PER ENTÉS QUE TOTHOM ESTÀ FAMILIARITZAT AMB AQUEST SITEMA DE FER FACTURES I D’ENVIARLES , I NO S’ENTEN RES,
  POTSER EL QUE FA EL PROGRAMA NO está acostumat a enviar factures.

  1. Hola Imma,

   Al Portal de Suport de l’e-FACT tens d’altres FAQS que et podràn ajudar, en cas contrari et recomanem que et posis en contacte amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari a través del botó, “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina, explicant el teu cas de manera detallada, estaran encantats d’ajudar-te!

   Atentament,

   Suport AOC

 2. L’administració es treu de sobre la feina, la deriva cap al proveïdor i es nota de lluny que qui legisla mai deu haver fet una factura perquè pitjor explicat no pot estar. Per descomptat que no hi ha polítics autònoms, deuen ser tots assalariats de l’administració. Abans de legislar s’ha d’haver passat per totes les fasses per administar en igualtat de condicions a totes les parts: ciutadans, grans empreses, petites empreses i autònoms. Aquí lúnic beneficiat és l’administració. No anem bé, un cop més.

  1. Hola Ivan,

   Lamentem el teu descontent, pero e-FACT reuneix les condicions tècniques i funcionals que ha de reunir el punt general d’entrada de factures electròniques, no està destinat a la creació de factures. Per a la creació de factures posem al teu abast la informació relacionada amb una sèrie de solucions que diferents empreses ofereixen per a la creació de factures que es podran enviar a les Administracions Públiques Catalanes que disposin del servei e-FACT. Per tant et recomanem la següent FAQ: Quines solucions gratuïtes existeixen per crear i enviar factures electròniques

   Si tens qualsevol dubte, sempre pots contactar amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari, a través del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina.

   Atentament,

   Suport AOC

   1. després de 2 hores omplint la factura electrònica (he escrit com a 5 vegades els mateixos codis), arriba el moment de signar i no em reconeix, diu que pot ser fallo de sistema…. el certificat digital no em caduca fins el 2020.., .ara em toca anar a la OAC a fer una cua de tortura i registrarla físicament???,
    o sigui tornem a l’edat media… Per tant haurè perdut dos jornades per emetre una factura, i no hi ha cap telèfon de assitència????

  1. Hola Assumpta,

   e-FACT reuneix les condicions tècniques i funcionals que ha de reunir el punt general d’entrada de factures electròniques, no està destinat a la creació de factures. Per a la creació de factures posem al teu abast la informació relacionada amb una sèrie de solucions que diferents empreses ofereixen per a la creació de factures que es podran enviar a les Administracions Públiques Catalanes que disposin del servei e-FACT. Per tant et recomanem la següent FAQ: Quines solucions gratuïtes existeixen per crear i enviar factures electròniques

   Atentament,

   Suport AOC

 3. cristina quer sanchez

  podeu explicar com es fa una factura electrònica? sembla increible com us treieu la feina de sobre pero aneu cobrant igualment. Aixi anem que em de fer la nostra feina i la vostre també. Porto tot el dia per esbrinar com va això i no hi ha manera

 4. Hola,

  És realment increïble que la Generalitat de Catalunya pagui tan malament, tan tard i que el sistema sigui tan i tan complicat !!! És un veritable desastre i una gran vergonya com tracteu als autònoms !!!

 5. és una pàgina complicada que al final no resòl cap dubte, et va redirigint i no consegueixes cap resposta de les que busques …al final la intuició és l’únic que et funciona i a base de fer rectificatives te’n surts. L’efact és un programa tant tancat que evidentment qui ho ha creat no en fa de factures.
  Ah! el B2Router no és gratuït, et permet fer 4 o 5 factures al mes gratuïtament i d’una sola línea,
  Si la factura en té més, has de pagar, i llavors t’envien una altra versió on si tens opció a entrar més d’una
  Una cosa positiva és que sempre que us he demanat ajuda a través de les peticions me l’heu donat, però la millor manera és telefònica, no pas amb mails crec

  1. Hola Alfons,

   Tal i com diu la FAQ. l’e-FACT no està destinat a crear factures, per tant, entenem que el problema el tens amb algun dels programes de creació de factures, si es així hauràs de contactar amb el seu suport. Tanmateix, per altres consultes operatives, pots contactar amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari a traves del botó “obre una petició” que trobaràs al marge superior dret d’aquesta mateixa pagina, ja que el canal per on has fet el teu comentari, és per a fer suggeriments o propostes de millora.

   Atentament,

   Suport AOC

  1. Hola Stephan,

   Para la incidencia de B2B Router deberías contactar con el soporte de este programa. Si te aparece error en enviar la factura a través de e.FACT, o la factura es rechazada, te recomademamos consultar esta FAQ.
   Atentamente,

   Suport AOC

 6. porto hores omplint camps, encara no m’he n’he sortit, està explicat per qui està familiaritzat amb aquest tipus de documents i programes, però no es te en compte que això ha d’anar adreçat a TOTHOM.
  Des del programa Facturae em demana el Codi de l’Organ Gestor, que en aquest cas és l’Ajuntament de BCN, Districte de l’eixample, i no el trobo enlloc.
  I la Descripció quina és?
  I el Nom? està ple de camps que no tinc idea que posar.
  Quina gran idea fer-nos perdre el temps. No podia ser enviar un pdf de la factura i LLESTOS????

  1. Hola Jordi,

   Dispensa, per a dubtes sobre com omplir cada camp cal que t’adrecis al suport de l’aplicació que utilitzes per generar factures electròniques.

   Atentament,

   Suport AOC

CA ES EN