Com modifico l’idCAT?

Per modificar el certificat idCAT, vés a www.idcat.cat i, a l’apartat “Gestió del certificat”, selecciona “Modificar el certificat”. Recorda que, per modificar-lo, és imprescindible que el tinguis instal·lat al navegador amb el que estàs intentant fer l’operació.

La modificació permet canviar les dades de contacte que consten al certificat (adreça postal, municipi, etc.). Si vols modificar la resta de dades personals (nom i cognoms, correu electrònic, etc.) hauries de demanar la revocació i nova emissió del teu certificat a una Entitat de Registre idCAT.

NoNo
El 68% l'ha trobat útil (40 vots)