Com desbloquejar el PIN de la T-CAT?

Si s’ha indicat tres vegades un codi PIN erroni en l’ús de la TCAT, aquesta queda bloquejada i si es torna a fer ús, apareix un missatge que indica que el Token està bloquejat.

En aquests casos, si es disposa del codi PUK cal seguir els passos següents:

– Introduir la TCAT en el lector.

– Accedir a “Inici de Windows”, “Tots els programes”, carpeta “CATCert” o bé “Safesign Standard” (depenent de la versió de programari instal·lada)

– Dintre de la carpeta, accedir al Gestor del Token, o bé Administració de Tokens o Gestor de testimonis (depenent de la versió de programari instal·lada).

– Des de l’opció TOKEN o Testimoni de l’aplicació, s’ha de prémer a l’entrada del menú Desbloquejar NIP:

· Introduir el codi PUK

· Introduir un nou PIN

· Confirmar el nou PIN

· Clicar al botó “D’ACORD”

Si es desbloqueja el PIN amb èxit, apareix un missatge que ho indica i es pot tornar a fer ús de la TCAT.

Important: En cas que s’indiqui un codi PUK erroni tres vegades seguides, aquest també quedarà bloquejat i caldrà gestionar la revocació i nova emissió del certificat inclòs a la T-CAT.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 74% l'ha trobat útil (68 vots)