Com comprovar l’estat del certificat idCAT

Validar l'idCAT

Podeu comprovar si el vostre certificat funciona correctament a través d'aquest enllaç amb el navegador on tingueu instal·lat el certificat.

L'enllaç us portarà al Signasuite (aplicació web que permet als  usuaris portar a terme qualsevol de les operacions relacionades amb la creació, validació i preservació de signatures electròniques basades en certificats digitals)

Validar certificat:

NOTA: L'opció "magatzem navegador" dins l'apartat "selecció del certificat" només és possible des d'Internet Explorer o Firefox.

Crear Signatura:

Com puc saber si el meu certificat està caducat?

Si tens el certificat al teu equip, pots saber si està caducat anant al magatzem de certificats del navegador:

• Amb Internet Explorer: A Eines> Opcions d’internet > Contingut > Certificats > Personal
  • Amb Mozilla Firefox: A Menú > Opcions > Avançat > Certificats > Veure certificats > Els vostres certificats
  • Amb Google Chrome: A Configuració > Mostrar opcions avançades > HTTPS/SSL > Administrar certificats > Personal.

Al costat del teu nom apareix la data de caducitat del certificat. Recorda que si el tens caducat, no el podràs renovar. En aquest cas, hauries d'anar a una Entitat de Registre idCAT a obtenir-lo de nou.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 38% l'ha trobat útil (61 vots)