Com comprovar l’estat del certificat idCAT

Podeu comprovar si el vostre certificat funciona correctament a través d’aquest enllaç amb el navegador on tingueu instal·lat el certificat.

L’enllaç us portarà al Signasuite (aplicació web que permet als  usuaris portar a terme qualsevol de les operacions relacionades amb la creació, validació i preservació de signatures electròniques basades en certificats digitals)

Validar certificat:

NOTA: L’opció “magatzem navegador” dins l’apartat “selecció del certificat” només és possible des d’Internet Explorer o Firefox.

Crear Signatura:

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 20% l'ha trobat útil (40 vots)
Millora aquest contingut

2 Comentaris

1. Ho trobo molt complicat d’entendre. encara que ho entenc justament pels riscos de la signatura digital.
    No he assolit amb èxit cap intent d’utilitzar la IdCAT.

1. Hola Lena,

Per revisar la teva incidència, si us plau obre una petició de suport a través de l’opció que trobaràs en el marge superior dret de la pàgina.