Certificats admesos pel validador del Consorci AOC

Tal i com requereix  la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques al seu article 10, així com el propi Reglament (UE) 910/2014 del Parlament Europeu i del Consell, del 23 de juliol de 2014, relatiu a la identificació i els serveis de confiança per les transaccions electròniques en el mercat interior, les administracions públiques han d’acceptar els certificats qualificats  d’acord al que descriu l’esmentat Reglament.

Consulteu el cercador dels prestadors qualificats a l’estat espanyol per saber si el vostre certificat és acceptat per relacionar-vos amb les administracions públiques, així com els certificats estrangers validats.

En el cercador podreu consultar els diferents certificats qualificats en base a diversos criteris:

 • “Nombre del prestador de servicios de confianza”: permet cercar per prestador del certificat.
 • “Servicios electrónicos de confianza cualificados”: permet cercar en funció del tipus de certificat.

També es poden consultar els certificats qualificats específicament per a les administracions públiques i del tipus PSD2.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 32% l'ha trobat útil (2240 vots)
Millora aquest contingut

8 Comentaris

  1. Hola Oscar,

   Hem modificat la FAQ, ja pots consultar la ruta correcta per accedir al document de certificats classificats pel Validador.
   Gràcies per la teva col·laboració.

   Atentament,

   Suport AOC

   1. Bona tarda,
    Com puc saber si el meu certificat és de nivell 4? Teniu algun validador? Estic intentant presentar uns CCAA d’una fundació amb el certificat CERES i em diu que no és correcte

    Gràcies

 1. No trobo si la signatura electronica de la FNMT que faig servir per la AEAT està reconegut. Dedueixo que si no ho està, però al ser un certificat tant habitual (necesari per presentar impostos, etc.) em costa pensar que no el puc fer servir.
  Podeu confirmar-me que no puc signar amb el de la FNMT?
  gràcies

  1. Hola Joan,

   Pots comprovar si el teu certificat està reconegut pel validador en el document Lista d’entitats i documents classificats que trobaràs en la FAQ.

   Atentament,

   Suport AOC

CA ES EN