El Consorci AOC subministra els lectors de targetes directament?

No. Els usuaris han de sol·licitar el lectors als seus proveïdors informàtics.

Consulta la llista de lectors homologats per a l’ús de les T-CAT’s del Concorci AOC.

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 0% l'ha trobat útil (3 vots)
Millora aquest contingut

4 Comentaris

1. Josep Lladonosa Capell

No m’ha estat útil perquè l’enllaç a la pàgina amb els lectors homologats no funciona (404).

A banda, en Ubuntu 16… funciona ja el SafeSign? L’he d’instal·lar i al centre tenim Ubuntu. Gràcies.

1. Hola Josep,

L’enllaç a la plana dels lectors homologats ja ha estat esmenat, dispensa les molèsties.
      D’altra banda, trobaràs la versió de Safesign de que disposem per a Linux en aquest enllaç.