Com es pot accedir al servei?

Els usuaris de la Generalitat, amb accés a GICAR, disposen del  Portasignatures digital de la Generalitat per enviar peticions entre persones del sector públic de la Generalitat. Tanmateix, el personal de la Generalitat que necessiti enviar peticions a signar a persones del món local, ho haurà de fer a través del nostre Portasignatures.

Des del Consorci AOC s’està acabant d’implantar un entorn productiu que permetrà fer us del servei Portasignatures a tots els usuaris d’EACAT. De moment, però, cal donar d’alta els usuaris individualment.

Un cop us comuniquem l’alta dels usuaris que inclogueu a la sol·licitud, aquests podran accedir al Portasignatures mitjançant la URL següent: http://www.eacat.cat/portasignatures

Podeu sol·licitar l’alta al servei enviant el Document d’alta d’usuaris (Excel) degudament emplenat, adjunt al següent formulari.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 90% l'ha trobat útil (91 vots)