Accés a e.FACT mitjançant EACAT

Com accedir al Portal del Receptor/Custòdia d’e.FACT?

L’accés al Portal del Receptor o Portal de Custòdia (en funció de la modalitat e.FACT escollida) es realitza a través del portal EACAT http://www.eacat.cat mitjançant autenticació amb certificat digital o bé, amb NIF/contrasenya, clicant al botó “Accedeix”.

Una vegada realitzada l’autenticació a EACAT, l’accés al portal e.FACT es realitza a través de la pestanya “Aplicacions” i clicant a “Accedeix” de l’e.FACT

Quines opcions tinc des de la pantalla d’accés?

1. Informació d’Usuari: Mostra el nom d’usuari/ària i el seu últim accés,
  1. Suport: Obre en nova pestanya la pàgina del Portal de suport d’e.FACT.
  1. Utilitats: Permet l’accés a altres funcionalitats com la creació de recerques personalitzades, descàrregues, informes i personalitzar els llistats.
  1. Cercar per filtre: Seleccionar filtres per a recerques habituals.
  1. Opcions sobre els llistats: Opcions que permeten realitzar accions sobre un conjunt de factures rebudes: Baixar els documents del filtre aplicat, Visualitzar i imprimir els documents seleccionats i Baixar els documents seleccionats
  1. Llistat de factures: mostra les dades de cadascuna de les factures rebudes.

En accedir a e.FACT mitjançant EACAT surt l’error “Operació no permesa”

Aquest error indica habitualment que l’usuari identificat no té permisos del servei, però també pot indicar que l’entitat no ha sol·licitat aquesta modalitat d’accés al servei.

Si l’ens sí que ha sol·licitat a l’alta del servei, amb la modalitat d’accés a través del Portal de Receptor (modalitat 1), com usuari d’EACAT, pots consultar a la pestanya “Configuració” >El meu espai, si disposes de permisos del servei e.FACT. Si te’ls acaben d’assignar, recomanem que tanquis tots els navegadors i tornis a intentar l’accés.

Si no disposes de permisos, el teu gestor d’usuaris te’ls haurà d’assignar. El gestor pot consultar la guia de gestor d’usuaris d’EACAT en cas de dubtes sobre com assignar-te els permisos.

T'ha estat útil aquesta informació? NoSí (-3 puntuación, 3 votos)
El 0% l'ha trobat útil (3 vots)
X