Declaracions de la renda 2011 amb l’idCAT

Durant la campanya de la renda 2011 s’han presentat 7.709 declaracions amb el certificat idCAT, que suposen un increment de quasi el 18% respecte l’any anterior (quan es van presentar 6.551 declaracions). Aquestes 7.709 declaracions suposen un màxim històric per l’idCAT, superant els resultats del 2009. Tenint en compte que en el conjunt de tots els prestadors, aquest any, l’increment ha estat d’un 3%, encara es poden considerar més positius els resultats obtinguts per l’idCAT. Aquí podeu consultar els resultats publicats per l’Agència Tributària, on es detallen les declaracions presentades amb els certificats digitals de cada prestador.

Aquest increment d’ús de l’idCAT no hauria estat possible sense l’acció de promoció diària de l’idCAT realitzada des de les Entitats de Registre idCAT, a través dels seus operadors. És per això que des del servei idCAT us volem agrair el treball dut a terme des del 2004, any que va néixer l’idCAT.

Amb l’objectiu d’augmentar cada any l’ús de l’idCAT, i apropar-nos cada cop més a altres prestadors d’àmbit estatal (com la FNMT i el DNI electrònic), des del servei idCAT seguirem treballant per potenciar el seu ús, tant per presentar la declaració de la renda, com per tots els altres usos que es poden fer amb el certificat, que podeu consultar clicant aquí.