L’Agència Catalana de Certificació convoca la cinquena edició dels Premis CATCert de Signatura Electrònica

L’Agència Catalana de Certificació, un any més, conscient de la importància d’incentivar i difondre la signatura electrònica per assolir una veritable e-societat de confiança, convoca la cinquena edició dels Premis CATCert, premis que reconeixen l’esforç i l’excel·lència de les organitzacions en l’impuls i foment de l’ús de la signatura electrònica.

Com en altres edicions, podran presentar-se totes aquelles iniciatives que comportin l’ús de la signatura electrònica, ja siguin organismes del sector públic o del sector privat, en les categories que corresponguin. Un jurat constituït per professionals i experts del món de la signatura electrònica analitzarà els projectes presentats i decidirà la candidatura vencedora de cada categoria.

En l’edició d’enguany els Premis CATCert s’estructuraran en les categories següents:

  • Premi a la millor iniciativa de signatura electrònica de la Generalitat de Catalunya.

  • Premi a la millor iniciativa de signatura electrònica d’una administració local catalana (ens petits i mitjans).

  • Premi a la millor iniciativa de signatura electrònica d’una administració local catalana (ens grans).

  • Premi a la millor iniciativa de signatura electrònica d’altres administracions.

  • Premi a la millor iniciativa de signatura electrònica del sector privat.

La recepció de candidatures finalitza el proper 30 de setembre i el lliurament de Premis es realitzarà el dia 11 de novembre en el marc de les VI Jornades de Signatura Electrònica.

Per presentar les candidatures, cal fer arribar la fitxa que s’adjunta a les bases convenientment emplenada a l’adreça js-e@catcert.cat. En l’enllaç següent podeu consultar les bases completes de la convocatòria i baixar-vos l’esmentada fitxa: Bases V Premis CATCert de signatura electrònica.