e-VALISA
Suport > e-VALISA > Necessiteu més ajuda

El Centre d’Atenció a l’Usuari – CAU, resol consultes relacionades amb els serveis del Consorci AOC.  Existeixen altres canals de suport relacionats amb l’administració electrònica, que t’idiquem a continuació, amb les consultes més habituals que ens arriben per error:

Dubtes més habituals que ens arriben...i que no són del nostre àmbit 🙁

Consulteu la informació al web Gencat o truqueu al 900 800 046.

Cal accedir al web de l’ajuntament amb el qual es vol fer el tràmit i allà trobareu la informació desitjada, així com les dades de contacte i suport en cas de dubte.

Per sol·licitar els ajuts i per qualsevol informació al respecte, les famílies s’han d’adreçar als Consells Comarcals (o al Consorci d’Educació de Barcelona, en cas dels alumnes escolaritzats en centres de la ciutat de Barcelona) que són les administracions que gestionen aquests ajuts.

En aquest web trobareu les adreces de pràcticament la totalitat d’ens de l’administració catalana. Per a tràmits de l’Estat, podeu accedir al Punto de Acceso General des d’on podeu cercar els tràmits i la informació d’aquests i contactar amb els seus canals de suport.

Per qualsevol consulta accediu al web Gencat , truqueu al telèfon 012 o contacteu amb el vostre centre educatiu actual. Obtingueu el vostre codi RALC/IDALU al web de Gencat

Si tens una consulta sobre els serveis de l'AOC...

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Denominació de l’activitat de tractament: gestió de persones usuàries del servei de suport.
  • Responsable del tractament: Direcció del Consorci Administració Oberta de Catalunya, Tànger, 98 Baixos, 08018 Barcelona, rpd@aoc.cat.
  • Finalitat del tractament: gestió de les peticions de suport fetes per les persones usuàries dels serveis de l’AOC i realització d’enquestes relatives al grau de satisfacció del servei de suport ofert.
  • Base jurídica: tractament necessari pel compliment d’una missió realitzada en interès públic o en l’exercici de poders públics conferits al responsable del tractament (RGPD: 6.1.e).
  • Destinataris: no es fan cessions de dades.
  • Drets de les persones interessades: sol·licitar l’accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament.

Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar el següent enllaç: gestió de persones usuàries del servei de suport.

Només et cal el número de petició i el correu electrònic que ens vas indicar al obrir-la:
Número de petició:
Correu electrònic:

Horari de suport de l’AOC

T’atenem tot l’any, de dilluns a divendres, de 8:00 a 19:00 hores excepte festius

0 Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CA ES EN