INICI – Eliminar un ens del desplegable perquè ja no hi treballo

Per deixar de ser usuari d’un determinat ens a la plataforma, cal que el gestor d’usuaris d’aquest ens gestioni la baixa o inactivitat de l’usuari concret. Si selecciones l’ens del qual ja no hauries de ser usuari, al mateix desplegable, podràs visualitzar qui és el gestor d’usuaris d’EACAT d’aquest des de la pantalla Inici de la plataforma, per tal de contactar amb ell per sol·licitar la baixa.

T'ha estat útil aquesta informació? NoSí (Ninguna valoración todavía)