Utilitats per a l’ús dels certificats digitals

Configurador de l’Adobe Acrobat

Preparar l’Adobe Acrobat Reader, Standard o Professional per signar amb les màximes garanties de seguretat amb els certificats de CATCert, pot fer-se fàcilment mitjançant aquest paquet de configuració. Un cop fet, tindreu instal·lades totes les claus públiques de CATCert i haureu configurat el vostre Adobe Acrobat per signar amb segell de temps.

Paquet de configuració de seguretat d’Adobe autoexecutable (381,25 kB) (Inclou: Arrels de certificació + Configuració de Segell de temps + Guies d’instal·lació)

Formsign

Eina que us permetrà signar formularis de pàgines web amb certificat digital. Només és necessari per a navegadors Microsoft. Baixeu-vos el fitxer, guardeu-lo al vostre ordinador i executeu-lo:

Formsign (415,77 kB) (cal desinstal·lar prèviament les versions antigues)

Script per eliminar alertes de Firefox

Des de dimarts 13 de març de 2012, Mozilla Firefox incorpora el certificat arrel de CATCert. Així, les versions NSS 3.13.2 (Firefox 11) i superiors eviten l’aparició d’alertes de seguretat als usuaris que accedeixen als serveis web de les administracions públiques quan aquests fan servir un certificat de Seu-e o un certificat de servidor.

Per a aquelles administracions que ho necessitin, posem a la vostra disposició un script que permet evitar les alertes de les versions anteriors. Baixeu-vos el fitxer, guardeu-lo al vostre ordinador i instal·leu-lo al vostre servidor:

Script per eliminar les alertes de Firefox (115,52 kB)

Claus públiques

Les claus públiques permeten que el teu navegador verifiqui que el certificat ha estat emès per una Entitat de Certificació de confiança. Els principals navegadors porten incorporada per defecte la confiança en algunes Entitats de Certificació.

Claus públiques

NoNo
El 47% l'ha trobat útil (15 vots)