idCAT
Suport > idCAT > FAQ's > Tràmits que es poden fer...

Tràmits que es poden fer amb l’idCAT

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 49% l'ha trobat útil (197 vots)
Millora aquest contingut

22 Comentaris

 1. Començaria per fer-lo legible. Ara mateix, el descarregues i no s´hi entén res, diu que l´arxiu té un format diferent a l´especificat a l´arixu.

  1. Hola Josefina,

   Hem verificat que el document es descarrega correctament. Si per alguna configuració especiica no el pots previsualitzar, et recomano fer servir l’enllaç de descarrega que apareix al final de la FAQ, o bé fer ús d’un altre navegador.

   Moltes gràcies.

  1. Hola Fèlix,

   Hem traslladat el teu comentari al cap de servei per tal que faci la valoració.

   Gràcies per ajudar-nos a millorar!

   Atentament,

   Suport AOC

  1. Hola David,

   Depenent del tràmit que vulguis fer, és possible que tinguis que contactar amb l’entitat responsable del tràmit, pots comprovar si el teu idCAT funciona correctament seguint els passos de la següent FAQ: Com puc provar si un idCAT funciona? Si ho consideres, sempre pots obrir una petició de suport des del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina.

   Atentament,

   Suport AOC

  1. Hola Cristina,

   Aquesta FAQ es va fer en base a un estudi, que es va fer fa uns anys i efectivament, tal i com comentes, hi ha enllaços que no funcionen, i per tant ho hem traslladat als responsables del servei, per a que ho valorin.

   Gràcies per ajudar-nos a millorar.

   Atentament,

   Suport AOC

  1. Hola Francisco Javier,

   Just a sota de la imatge tens la opció de descarregar el PDF. I un cop descarregat pots ampliar-lo també.

   Atentament,

   Suport AOC

 2. no funciona es una perdua de temps, em diu que no ting les claus correctes i les claus las ha donat l’ajuntament aquest mati, novas tecnologies, per vells costums

  1. Hola Carmen,

   Per a tractar aquest dubte, et recomanem contactar amb el centre d’atenció a l’usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs al marge superior dret d’aquesta mateixa pagina, per tal que puguin fer comprovacions.

   Tanmateix, aprofitem per a comentar-te que aquest canal és per a fer propostes de millora o suggeriments.

   Atentament,

   Suport AOC

 3. quin desastre
  porto des des de fa 2 hores imprimir el certificat de delictes sexuals x presentar un curriculum
  quina perdua de temps
  com es fa aixo
  com
  no hi ha manera
  llistat amb lletres petites
  no hi ha cap enllarç que funcioni
  un desastre
  i el temps em va en contre
  nomes vull un certificat que la administracio em reclama per poder treballar i la administracio no es agil ni efectiva per donar-m’el

  1. Hola Carme,

   Dispensa, per saber com obtenir el certificat de delictes sexuals caldrà que consultis amb l’administració que expedeix aquest certificat. Si tens qualsevol problema amb l’ús de l’idCAT si us plau obre una petició de suport a través de l’opció “Obre una petició” que trobaràs en el marge superior dret de la plana.

   Atentament,

   Suport AOC

 4. Un PDF de 182 páginas sin posibilidad de búsqueda y en letras pequeñas? En serio? Acceder a los datos no sirve de nada si es básicamente imposible de interpretarlos, es una regla básica… Probablmente una tabla con posibilidad de búsqueda o algún tipo de guía para el usuario (un árbol de catégorias, cualquier herramienta para filtar) daría utilidad e estas informaciones. No es suficiente tirar un fichero en una página web (aunque el PDF siempre es mejor que un fichero Excel, al menos es un formato abierto…). Desde luego también se puede dejar la posibilidad de bajar el fichero, pero como alternativa.

  1. Hola Alessio,

   Puedes buscar en el PDF pulsando las teclas Control+F. Igualmente para confirmar que un trámite se puede realizar con el idCAT te recomadamos confirmarlo con el soporte del trámite a realizar.

   Atentamente,

   Soporte AOC

Fet amb tecnologia digital de DeMomentSomTres