Tancament d’expedients de Serveis Socials Bàsics

En el moment que ha finalitzat la intervenció del professional, o bé el seguiment de la/es prestacions que la persona o família tenien atorgades, es pot executar el tancament de l’expedient.

L’expedient tancat es pot tornar a  reobrir en qualsevol moment, si torna a ser necessària la intervenció professional, la valoració i l’atorgament de noves prestacions, etc…

Un expedient es pot tancar per diversos motius. L’Hèstia disposa d’un camp desplegable per tal de poder recollir el motiu de tancament de l’expedient.

Tancar l’expedient de SSB

Per tancar l’expedient de serveis socials bàsics cal prémer el botó “Tanca” que es troba a la caràtula de l’expedient, just sota el quadre d’observacions.

Posteriorment Hèstia generarà la finesta on es pot recollir el motiu del tancament de l’expedient, i guardar.

Una vegada s’ha fet aquesta acció, l’estat de l’expedient es modifica de obert a tancat, recollint la data i hora del tancament, tant a la caràtula de l’expedient, com a l’històric. Alhora, ja no es podrà registrar cap objecte a l’expedient (actuació, demanda, problemàtica, etc..). Tot i això, seran consultables tots els objectes registrats.

En cas que sigui necessari reobrir l’expedient, el/la professional clicarà sobre el botó “Reobrir”, que es troba sota el quadre d’observacions, un cop s’havia tancat l’expedient.

T'ha estat útil aquesta informació? NoSí (+7 puntuación, 7 votos)
El 100% l'ha trobat útil (6 vots)
X