Com em puc donar d’alta a l’idCAT Mòbil?

El registre es pot portar a terme de qualsevol de les següents formes:

Presencialment davant d’una entitat de registre.

Telemàticament:

Els ciutadans majors de 16 anys poden realitzar el registre aportant les següents dades:

 • Tipus i número del document d’identificació (usualment DNI/NIF)
 • Nom i Cognoms
 • Data de naixement
 • Número de Mòbil (amb prefix per ciutadans estrangers)
 • e-mail (opcional)

Per tal de garantir la identitat dels seus usuaris, aquests quedaràn inscirts a la base de dades de la “Seu Electrònica de l’Administració de la Generalitat de Catalunya”, de la qual és titular el Departament de Presidència, per tal de deixar constància fefaent de la vinculació entre la persona identificada i el seu telèfon mòbil.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 51% l'ha trobat útil (175 vots)
Millora aquest contingut

14 Comentaris

  1. Hola Teresa,

   Si en los enlaces que hay en la FAQ a la que haces referencia, no encuentras tu respuesta, te sugerimos que abras una petición de soporte a través del botón “abre una petición” que encontraras en la parte superior derecha de esta misma pagina, explicando el motivo por el cual no puedes obtener el id-digital.

   Esperamos haberte ayudado!

 1. Jose Antonio Cajaraville Camacho

  m´interesa obtenir el certificat mobil per als dos smartphones que tinc….que podria trobar ajuda,,,? gracies per endavant per llegir aquest missatge….prego resposta ….jose.

  1. Hola Magda,

   Per tal d’ajudar-te, necessitem informació addicional, com dades personals, error concret….pel que et recomanem, que contactis amb el nostre Centre d’Atenció a l’usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs al marge superior dret d’aquesta mateixa pàgina.

   Atentament,

   Suport AOC

 2. Bones,
  He estat intentant registrar-me per poder fer la identificació del conductor, doncs li van possar una sanció al meu treballador i la multa ha d’anar a nom d’ell i no pas al meu. No hi ha manera de poder fer aquest tràmit desprès d’estar intentant-ho moooltes vegades. Si us plau, agraïría poder contactar amb vostés i deixar aquest tema solucionat lo abans possible.
  Gràcies !

  1. Hola Ramón,

   Per revisar el problema a l’hora de donar-te d’alta a idCAT Mòbil si us plau obre una petició de suport a través de l’opció que trobarà en el marge superior dret de la plana. Si el problema es per identificar el conductor, t’hauràs d’adreçar al suport de la plana on estas fent el tràmit.

   Atentament,

   Suport AOC

  1. Hola Fernando,

   Si te aparece algún error a la hora de darte de alta, para revisarlo por favor abre una petición de soporte a través de la opción que encontrarás en el margen superior derecho de la página.

   Atentamente,

   Suport AOC

  1. Hola Glen,

   Si dispones de NIE deberás solicitar el alta a idCAT Mòbil o bien mediante certificado digital, o bien presencialmente en cualquier Entidad de Registro, no será posible en este caso hacer el alta mediante la tarjeta sanitaria, lo puedes consultar en esta FAQ.
   Atentamente,

   Suport AOC

CA ES EN